lov na tartuf - prodan tartufilov na tartuf - prodan tartufi

LOV NA TARTUF


Lov na tartuf poseban je i nezaboravan događaj za svakog ljubitelja ove podzemne gljive. Ispričati ćemo vam priču o našoj obiteljskoj tradiciji lova na tartuf i prenijeti potpuni doživljaj od adrenalina i iščekivanja pri potrazi za ovim blagom, pa sve do iskustva u pripremanju zajedničkog ulova i uživanju u mirisima i okusima naših proizvoda i delicija od tartufa.


Posjetite nas i priuštite sebi nezaboravnu avanturu lova na tartuf te saznajte priču o tom dragulju prirode.


lov na tartuf - prodan tartufi (1)

Potraga je jedinstvena, zahtjeva strpljenje i predanost te veliku ljubav prema ovoj podzemnoj gljivi. Specifičan miris koji dopire iz vlažne zemlje uglavnom hrastove šume, ljudskim je osjetilima nemoguće razaznati, no istrenirani pseći njuh osjetiti će ga i pronaći tartuf.

lov na tartuf - prodan tartufi (2)

Pas brzim kretanjem svojih šapica označava područje gdje je pronašao tartuf kako bi pokazao vlasniku mjesto na kojem će iskopati ovo podzemno blago.

Psi za tartufe iznimno su cijenjeni i naraštajima se uzgajaju i treniraju u našoj obitelji za lov na tartufe.

lov na tartuf - prodan tartufi (3)

Bilo koje doba dana ili noći  pogodno je za odlazak u lov na tartuf. Nikada se nezna kada će tartuf otpustit svoj čaroban miris te je upravo  zato odlazak u lov na tartuf uvijek jedinstven i pun adrenalina.


Želim rezervirati svoj dolazak na LOV NA TARTUF


logo_600px

Ova web stranica koristi kolačiće

Potvrdite, ako prihvaćate naše kolačiće za praćenje. Također možete odbiti praćenje, tako da možete i dalje posjećivati ​​našu web-lokaciju bez prikupljanja vaših podataka