O NAMA


BUZET

Buzet grad tartufa - prodan tartufi

Na samom sjeveru prekrasnog Jadranskog mora nalazi se poluotok Istra. Okružena biserno čistim morem, Istra u svojoj unutrašnjosti skriva pravo prirodno bogatstvo. Kako biste spoznali i istinski doživjeli Istru svim svojim osjetilima potrebno je krenuti u njenu unutrašnjost, stići u Buzet i prepustiti se doživljajima grada tartufa.

Buzet pruža vrhunske doživljaje za najosjetljivija nepca. Dom je to ekstradjevičanskih maslinovih ulja, sira, meda, rakija i vina iznimne kvalitete te je prirodno stanište najcjenjenije podzemne gljive na svijetu –tartufa.

NAŠ OBRT

tartufi - prodan tartufi

Osnovna djelatnost našeg obiteljskog obrta već je naraštajima prenošen i tradicijski očuvan lov na tartuf te distribucija vlastitih proizvoda spravljenih od istarskog tartufa i najfinijih prirodnih sastojaka do svojih kupaca i potrošača.

Tijekom sezone rasta bijelog i crnog tartufa, sviježe tartufe dostavljamo brojnim restoranima i svim ljubiteljima tartufa diljem zemlje i svijeta.

VIZIJA / MISIJA

Lov na tartuf - prodan tartufi

Naša je vizija biti uvažen i poželjan poslovni partner, priznat na tržištu te poznat po besprijekornoj kvaliteti svojih proizvoda i usluga. Izgradnjom prijateljskih odnosa i brigom prema prirodi želimo zaštititi interese naših kupaca, poslovnih partnera i sredine u kojoj živimo i radimo.

Naša najveća vrijednost je dugogodišnja obiteljska tradicija kojom stvaramo originalan brend pružajući svima najbolje okuse, mirise i doživljaje Istre.

100% PROIZVEDENO U HRVATSKOJ

tartufi crni cijeli - prodan tartufi

Svi su naši proizvodi proizvedeni u Hrvatskoj i satkani od namirnica iz čiste i netaknute istarske prirode.

Trud, predanost i odgovornost cijele obitelji, te iznad svega strast i ljubav prema tartufima, sastojci su to koji čine posebnim naše proizvode prepoznatljivog i neodoljivog okusa i mirisa.

Cijeli proces prerade, skladištenja i distribucije tartufa praćen je visokom kvalitetom i HACCP standardom.

Rastemo s prirodom.

logo_600px

Ova web stranica koristi kolačiće

Potvrdite, ako prihvaćate naše kolačiće za praćenje. Također možete odbiti praćenje, tako da možete i dalje posjećivati ​​našu web-lokaciju bez prikupljanja vaših podataka